Wie zijn wij?

Wij zijn Emma, Floor & Michiel - een gezin van 3 - en wij lanceren KIDDOS in Nederland, te beginnen in (én in de ruime omgeving van) de drie steden Utrecht, Amsterdam & Rotterdam. We wonen zelf in Utrecht.

Bij KIDDOS willen we kinderen net zo gelukkig maken als zij ons. We zijn toegewijd aan het selecteren van speelgoed van hoge kwaliteit om te voldoen aan de individuele persoonlijkheid en voorkeuren van elk individueel kind.

KIDDOS is opgericht door Norah (Floor’s nichtje), Dirk en Xinuo; zij hebben dit concept in 2019 met succes in Dubai gestart.

Waarom KIDDOS Toys Club?

Door onze ervaringen met het ouderschap (en dat van vrienden om ons heen) hebben we geleerd dat elk kind anders is en in verschillende dingen geïnteresseerd is. Het is moeilijk te weten voordat je speelgoed koopt of je kind er dol op zal zijn of er totaal geen interesse voor zal tonen. Zou het niet leuk zijn als ze van allerlei verschillende soorten speelgoed kunnen genieten, ze kunnen ontdekken en dit ook met andere kinderen kunnen delen? 

Onze milieuvriendelijke speelgoedclub bevordert het delen, de discipline én het concentratievermogen van je kind. Ondertussen geniet je iedere maand van de nieuwe vaardigheden die jouw kind ontwikkelt en het bespaart jou geld, ruimte en de tijd die het normaal gesproken kost om geschikt speelgoed voor je kinderen uit te zoeken.

Waar we in geloven

Het uitwisselen van speelgoed is geen nieuw concept; wij vinden echter dat delen een grotere rol moet spelen in onze samenleving én op de manier waarop we onze kinderen opvoeden. We willen allemaal het beste voor onze kinderen, maar tegelijkertijd willen we ook rekening houden met de milieueffecten van onze keuzes. 

Het delen op zich is natuurlijk een duurzaam principe, maar daarnaast doen wij ons best om voornamelijk houten speelgoed en speelgoed van gerecycled plastic te gebruiken om ons bedrijf 'groen' te houden. Daarnaast gebruiken we duurzame tassen en we proberen waar mogelijk op onze elektrische fiets te bezorgen.
© 2020 KIDDOS. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden
shopping-cartfacebook-squareyoutube-squareinstagram